Bă! Locul lui “Dumnezeu” e în biserică! Clar? Nu pe rețelele de socializare. Cum căcat să pui o poză pe wall reprezentând o icoană a Lui și să ceri oamenilor să-ți dea add? 😂 Unde ne credem, in era in care se fac schimburi de liste de prieteni pe mess? (Yahoo Messenger pentru ăștia mai tineri).

De ce spamezi în numele Domnului? El când a spamat vreodată în numele tău? 😂😂😂

Cea mai mare prostie pe care am văzut-o reprezintă citatele de tipul: “Dacă la postarea asta nu dai like, share si nu pui comentariu cu #Amin o să ai 7 ani de ghinion.” Bă, voi sunteți întregi? Așa nație de oameni proști?

Rețelele de socializare sunt pentru a-ți face prieteni, nu pentru a promova o religie. Oricare ar fi ea. Pentru SOCIALIZARE! Rețelele de socializare sunt pentru discuții interesante, pentru a dezbate subiecte sociale, nu politice. Nu mai faceți propagandă politico-religioasă. Copii noștri au acces la internet si nu mi-ar placea să știu că învață vulgarități de la voi. Și aici ma refer la toți ăștia care au și ei un singur neuron și-l folosesc să blameze în necunoștința de cauză sau să înjure alți purtători de un singur neuron.
Mulți atei tac. Tac pentru că sunt convinși că nu au cu cine să se certe. În schimb, creștinii de orice religie se bat cu cărămizi în piept pentru religia lor. Și restul are de suferit.

Ei fac războaie, ucid în numele religiei. Noi, ne desfacem o bere si ne uităm la ei. Ce-ar putea fi mai simplu? Ah, da… si ne mai si amuzam pe seama prostiei lor. Sa ucizi in numele unui prieten imaginar, se pedepseste cu inchisoarea. Mai puțin cand e vorba de religie, nu? Nu tot crima se numeste?

Partea proastă e că religia e atât de bine băgată în cortexul prostului, încât o trimite mai departe din tată în fiu și din mamă in fiică.

Este cântată, este predată în școli, este integrată cu forța în viața socială. Religia este un mecanism atât de bine integrat încât este solicitată prezența unui preot la cele mai importante momente din viața omului. La naștere, la cununie si la înmormântare.

Acum să vă întreb și pe voi… E normal să fie așa? Adică, de ce ar trebui eu să cred? Pentru că așa spune un ninja dintr-un SLK? Pentru că dacă nu cunosc ÎNCĂ răspunsul, științific sau logic pentru anumite intrebari, trebuie să-ii atribui meritele acelei acțiuni lui Dumnezeu? 😂😂😂

Nope. Nu o sa fac asta. In schimb, o să caut raspunsuri logice/știintifice, și astfel imi voi îmbogăți și bagajul de cunoștințe.

Nu zic acum ca sunteți voi proști și eu deștept. Mai sunt și creștini ce cred in sinea lor independent de biserică. Mulți dintre ei nici măcar nu se băga în discuții aprinse cu alți oameni despre credința lor. Foarte bine. Tot respectul! Dar când tu, un cretin analfabet, cocalar, spărgător de semințe în mijloacele de transport in comun, pleava societății etc. ai curajul să vii să-mi predici mie căcatul ăla pe care-l numești religie, nu te văd altfel decat așa cum esti: Un omuleț mic și demn de mila pe care nu ți-o voi arata niciodată.

Aici se vede cât de sărăci cu Duhul sunteți unii.

 

CREDE SI NU CERCETA, și o să rămâi o oaie pe pășunea Domnului!

Spor la păscut!

 

Acest articol nu este un pamflet, si nu trebuie tratat ca un pamflet. Pur si simplu sunt părerile mele. Dacă vrei să mi le schimbi, ai o sectiune de comment în care imi poti povesti despre Dumnezeul tău.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s